Feb 6, 2018 - Filmtips/recensioner    No Comments

Dvdrecension: Atomic Blonde

“Kronjuvelen hos den brittiska underrättelsetjänsten MI6, Agent Lorraine Broughton (Theron) är lika delar spioneri, sensualitet och skoningslöshet, benägen att använda alla sina förmågor för att överleva hennes omöjliga uppdrag.

Skickad ensam till Berlin för att få med sig ovärderliga handlingar ut ur den instabila staden, slår hon sig ihop med den lokala avdelningschefen David Percival (James McAvoy) för att navigera sig genom ett spel på liv och död bland spioner.”

Charlize Theron är som klippt och skuren i rollen som agenten Lorraine. Hon har verkligen en grym bad ass look och levererar den ena actionscenen efter den andra.

Den här filmen håller inte tillbaka på tempot utan håller igång från början till slut. Det är väldigt snyggt och underhållande.

Soundtracket och neonfärger ger filmen en härlig 80-tals vibe som jag verkligen älskar.

Det som drar ner betyget lite är att den stundtals blir lite väl överdriven, även om jag kan se en viss charm i det hela.

 “Atomic Blonde”  är den perfekta actionfilmen med en knock out performance av Charlize Theron. Så vad väntar du på!? Se den!

Betyg 3,5 av 5

     

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1