Nov 30, 2013 - Filmtips/recensioner    No Comments

Dvdrecension: Now You See Me

“Den stora magigruppen The Four Hoursmen, ledd av den karismatiske Michael Atlas (), utför ett par högteknoliska magishower. De förbluffar publiken genom att först utföra ett bankrån på en annan kontinent och för att sedan ge publiken alla pengarna.

FBI-agenten Dylan Hobbs () är fast besluten att sätta fast magikerna, men att stoppa dem visar sig vara svårare än väntat. Dylan tvingas att arbeta tillsammans Interpolagenten Alma Vargas (), som han hyser stor misstro till.

I desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley (), som hävdar att bankrånet utfördes med hjälp av maskerade personer och videotricks. Dylan och Alma är dock överens om är att magikerna måste ha en extern kontaktperson, och att hitta honom eller henne är nyckeln till att stoppa magikergängets brottsvåg.”

“Now You See Me” blandar spänning med dramatik och humor. Det är en underhållande film som passar perfekt i vintermörkret.

Precis som alltid när det kommer till magi så får jag en kittlande känsla i kroppen. Det är spännande och jag dras direkt in i historien och försöker hela tiden ligga steget före. Vad väntar runt nästa hörn?

Casten består av en blandning med namn som  och Alla sköter sina jobb precis som väntat.

Det är ett rasslande tempo med intressanta karaktärer där mystiken dock tenderar till att ta över filmens emotionella plan. Vi hinner aldrig riktigt komma in på djupet och vi bryr oss mer om filmens olika vändningar än hur det kommer gå för våra karaktärer.

“Now You See Me” blandar iaf olika genrer på ett bra och underhållande sätt. Men när det kommer till filmer med temat magi rekommenderar jag hellre att ni ser den mörka och fantastiska “The Prestige” signerat Christopher Nolan.

Betyg 3 av 5

Now-You-See-Me-Poster-Ban-2   nysm2   nysm1

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1