Nov 27, 2013 - Filmtips/recensioner    No Comments

Dvdrecension: The Lone Ranger

“I det här spännande äventyret fyllt med action och humor får den maskerade hjälten nytt liv genom nya ögon. Indianen och andekrigaren Tonto återberättar de okända historierna som förvandlade John Reid en lagens man, till en rättvisans legend.

Historier fyllda med stora överraskningar och massor med humor när de två oväntade hjältarna måste lära sig att samarbeta och kämpa mot korruption och girighet.”

“The Lone Ranger” är  senaste film och påminner mycket om hans tidigare filmer i “Pirates of Carribean” trilogin.  Fast här pratar vi cowboys och indianer istället för pirater.

Resultatet blir inte så jättebra. Det känns som vi redan sett det mesta.

Det är ett klassisk matinéäventyr i vilda västern där karaktärerna är stereotypiska och handlingen ganska tråkig. Värt att lägga till är att jag inte är någon vilda western fantast…

Många scener känns platta och speltiden känns därför som en evighet. Det finns dock vissa fartfyllda actionscener som underhåller.

 känns som han gör en indianversion av Jack Sparrow men bidrar ändå till några skratt. Fast jag börjar tröttna på hans knasiga karaktärer så har han sin oemotståndliga charm.

Likaså  som jag alltid varit förtjust i.  axlar huvudrollen okej men lämnar inga starka avtryck.  spelar filmens bad-guy och gör en klassisk tolkning.

“The Lone Ranger”  får mig att önska att den vore något mer. Till viss del underhåller den men i slutändan kommer den dessvärre glömmas bort i mängden.

Betyg 2 av 5

the-lone-ranger-poster   tlr1   tlr2

 

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1