Sep 10, 2012 - Filmtips/recensioner    No Comments

SF-bio bjuder på gratis film!

Jag vill passa på att tipsa alla som är bioklubbsmedlemmar hos SF Bio att idag släpps biljetter till deras medlemskväll. De kommer visa den fantastiska franska filmen “En Oväntad Vänskap”. Jag har sett filmen och den är verkligen superbra. Ni kan läsa min recension samt se filmens trailer HÄR.

Så här skriver iaf SF på sin hemsida:

Tisdagen den 18 september slår vi upp dörrarna till höstens Medlemskväll för Bioklubbens medlemmar. På Medlemskvällen bjuder vi in alla medlemmar och förhandsvisar den franska succéfilmen EN OVÄNTAD VÄNSKAP som har berört människor världen över och som listas som en av världens bästa komedier. Bioklubben har sett filmen och vi skrattade och grät om vartannat!

Biljetterna släpps till Guldmedlemmarna måndagen 10 september och Silver- och Bronsmedlemmar kan hämta biljetter, i mån av plats, på tisdagen den 11 september. Max 2 biljetter per medlem. Filmstart kl. 18.00.

På Medlemskvällen slår vi upp dörrarna på samtliga SF Bio och bjuder alla medlemmar på dricka, snacks och tävlingar!

Välkomna!

Vill ni själva läsa vad som står på deras hemsida så kan ni klicka HÄR.

Är ni ännu inte bioklubbsmedlemmar så råder  jag er till att bli det! Det är gratis och man får ta del av förmåner som tex förhandsvisningar.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1