Jan 19, 2014 - Filmtips/recensioner    No Comments

Imorrn smäller det!

Att få gå på Guldbaggegalan har alltid varit lite utav en dröm för mig. Enda sedan jag var liten och såg galan för första gången på TV har jag hoppats att få uppleva den en vacker dag.

Bagge-2_570

Foto: Johan Bergmark

Nu har det äntligen blivit dags. Imorrn kommer jag befinna mig på Cirkus tillsammans med min vän Rebecca Unnerud (spana in hennes blogg HÄR) och ta del av denna fantastiska tillställning som hyllar svensk film. Kvällens konferencier och programledare är underbara Sissela Kyle.

Sisselakyle_476

Foto: Carl-Johan Söder

Det ska bli extra kul med tanken på vilket starkt filmår vi har haft här i Sverige. “Återträffen”, “Känn Ingen Sorg”, “Hotell” och “Monica Z” är alla riktigt bra filmer och det ska bli otroligt spännande att se vilken film som tar hem de tyngsta priserna.

Inte nog med det, galan firar även hela 50 år! Totalt har 450 guldbaggar delats ut av Svenska Filminstitutet sedan 1964. Så imorgon kommer det garanterat att firas ordentligt! Så kom ihåg att slå på SVT imorrn kl 20 så kanske ni skymtar mig bland folket…eller inte! hehe

Guldbaggegalan

Jag ska iaf försöka ta en massa bilder och skriva lite om min upplevelse i veckan som kommer. Så bara att hålla er uppdaterade så ni inte går miste om det!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1