Sep 2, 2012 - Filmtips/recensioner    2 Comments

The Beauty Inside

Jag vill passa på att tipsa alla er där ute om ett intressant socialt filmprojekt som går under namnet “The Beauty Inside”. Det är regissören Drake Doremus (som gjorde den fantastiska “Like Crazy”) som ligger bakom denna fyndiga webbserie.

Handlingen i serien är följande: Varje dag Alex vaknar upp så sker det i en ny kropp. Han är samma person på insidan men på utsidan är han någon annan. Detta har pågått så länge han själv kan minnas. Han vet heller inte vem han kommer att vara på en viss dag förrän han ser sig själv i spegeln och då kanske ser någon betydligt äldre, någon med en annan etnisk bakgrund eller till och med av det motsatta könet. Han försöker hantera situationen och får problem när han faller för en ung dam (Mary Elizabeth Winstead). Hur ska han lyckas hantera situationen han hamnat i?

Vi får ta del av hans historia genom sex episoder där delar består av oss, publiken. Publiken får möjlighet att spela Alex genom hans upplevelser och detta sker genom filmer och bilder på hans Facebook (Det sker genom någon form av auditions).

Hittills har tre episoder släpps och det återstår alltså tre till. Jag kommer att lägga upp även dom såfort de dyker upp på nätet.

EPISODE 1

EPISODE 2

EPISODE 3

2 Comments

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1