Jan 12, 2014 - Filmtips/recensioner    No Comments

Två GRYMMA filmboxar!

Nu har jag tänkt att tipsa er om två grymma filmboxar.

Christopher Nolan är en av vår tids mest intressanta regissörer som gjort det ena mästerverket efter det andra. Nu har Warner Home Video släppt en härlig blu-ray box där man samlat fem av hans bästa filmer.

Den släpps även i en limiterad utgåva där man förutom filmerna får med en liten bok och några samlarvykort. Här har ni några bilder på den.

ch_box1   ch_box2   cn_box4

Filmerna som ingår i boxen är dessa:

* Inception 
* Memento 
* The Prestige 
* Batman Begins 
* Batman – The Dark Knight 
* Batman – The Dark Knight Rises

Samtliga filmer innehåller även en del extra material för den inbitna filmnörden. För mig är den här boxen ett givet val och ett måste för filmsamlingen. Håller ni med så kan ni köpa den HÄR.

Sist men inte minst vill jag rekommendera den limiterade dvdboxen med Julian Schnabels filmer som Scanbox Vision nyligen släppte.

Det här är en mycket exklusiv utgåva som  består av två mycket fina böcker. Den ena boken berättar om Julian Schnabel som filmskapare samt djupdykningar i hans filmer. Den andra boken innehåller filmerna.

js_box   js_bok1   js_bok1_innehall   js_bok1b   js_bok2   js_box3

Totalt fem filmer är det han har regisserat och här har ni dom:

Basquiat
* Before Night Falls
Fjärilen I Glaskupan
Berlin
Miral

Julian Schnabel är en sann auteur vars filmer prisats på flera filmfestivaler världen över. Ta tillfället i akt och förgyll din filmsamling med den här magiska filmboxen. Köp den HÄR

christopher-nolan-directors-collection-2ny_julian-schnabel-boks_244554

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1