Jun 8, 2013 - Filmtips/recensioner    No Comments

Vampyrerna är tillbaka!

Jag har fått förmånen genom C MORE att se de två första avsnitten från den nya säsongen av “True Blood”. Det är alltid lite utav en kittlande känsla i kroppen varje gång en ny säsong av en serie ska dra igång och givetvis var det här inget undantag.

True-Blood-Season-6-Poster-350x129

I första avsnittet kastas vi direkt in i dramatiken där säsong 5 lämnade oss och det känns riktigt gött att få vara tillbaka i Bon Temps värld fylld av konstiga varelser. Det är extra roligt att fantastiska Rutger Hauer har fått en roll med i den här säsongen och jag ser med spänning fram emot hur historierna kommer att utveckla sig. Jag tänker inte gå in något mer gällande innehållet då jag själv vet hur störande det är med spoilers.

rutger

Men precis som vi är vana vid så avslutas avsnitten med cliffhangers vilket gör det extra jobbigt eftersom väntan aldrig är roligt. I övrigt så tror jag på att den här säsongen kommer kunna leverera den “popcornunderhållning” som jag eftersträvar. För det som jag gillar mest med “True Blood” är just att det inte är så mycket djup utan mer yta. Tillsammans med skruvade karaktärer, snärtigt dialog och fartfyllt tempo så får vi en underhållning för stunden. Precis vad jag vill ha!

Säsong 6 drar igång den 16e juni och tills dess kan ni spana in trailern!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1