Mar 27, 2019 - Gissa filmen?    No Comments

TÄVLING: Fantastiska Vidunder – Grindelwalds brott

Genom ett samarbete med Twentieth Century Fox har jag fått möjligheten att tävla ut några exemplar av “Fantastiska Vidunder – Grindelwalds brott” på Blu-ray.

“I slutet av den första filmen blev den ondskefulle trollkarlen Gellert Grindelwald (Johnny Depp) tillfångatagen av den amerikanska magi-kongressen MACUSA, med hjälp från Newt Scamander (Eddie Redmayne).

Men Grindelwald lyckades undkomma arresten och har bestämt sig för att samla anhängare som inte får veta sanningen om hans egentliga agenda: att uppfostra renblodstrollkarler till att styra över alla icke-magiska varelser.

I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore (Jude Law) hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som går med på att hjälpa till – ovetandes om vilka faror som väntar…Såväl kärlek som lojalitet testas, även hos trogna vänner och inom familjer, i en alltmer uppdelad värld.”

Det enda du behöver göra är att svara rätt på nedanstående fråga och skriva en kort motivering med max 25 ord varför just DU ska vinna.

Vem spelar Credence Barebone i filmen?

  1. Kevin Guthrie   X) Callum Turner   2) Ezra Miller

Skriv svaret samt motiveringen som en kommentar (kommentaren blir endast synlig för mig, måste godkänna den för att den ska visas) på det här inlägget eller mejla: erik.dalstrom@gmail.com

Glöm heller inte att ange din adress.

LYCKA TILL!!!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

© 2019 Twentieth Century Fox

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1