May 19, 2013 - Mitt liv som film    1 Comment

Framme i Cannes!

Förra året besökte jag Cannes filmfestival för första gången. Innan dess hade jag funderat länge på att få uppleva den prestigefyllda filmfestival som hela världen talar om.

Eftersom det här är en filmfestival för bransch och pressfolk så krävs det en speciell ackreditering för att ta del av eventet. Förra årets lyckades jag inte ordna en ackreditering då jag var försent ute med min ansökan, men ändå fick jag en upplevelse utöver det vanliga. Det var då jag bestämde mig för att införa det till en tradition.

Så nu är jag här för andra gången men med en ackreditering. Denna gång i uppdrag av Moviezine. Jag är verkligen peppad till max och ser fram emot de kommande dagarna.

framme_cannes

Planerna för imorgon är att försöka hinna med en presskonferens till filmen ”Man of Tai Chi” som ingen mindre än Keanu Reeves regisserat, se Coens nya tävlingsfilm ”Inside Llewyn Davis” och även mingla runt på en del fester som jag blivit inbjuden till. Högst upp på festlistan är SFIs 50års fest där rykten gått att aktuella Håkan Hellström ska uppträda.

Varje dag kommer jag skriva om vad som händer här på filmfestivalen, så se till att hålla er uppdaterade då allting kan hända i Cannes.

Nu ska jag sova då det blir en tidig och lång dag imorgon.

Over n out.

1 Comment

  • Vad roligt och spännande! Kul att du är där igen, med ackreditering nu (fast jag var impad av dig redan förra året!) 😉

    Blir roligt att läsa, ha det så jättebra!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1