Jan 20, 2013 - Mitt liv som film    No Comments

Mitt möte med Tompa!

Anledningen till att jag fick ta del av galapremiären av Tom Cruise nya film “Jack Reacher” där han även närvarade, var för att jag vann en tävling på filmsajten “Moviezine“. De hade en tävling där de undrade, om du fick möjligheten att ställa en fråga till honom,  vad skulle du då fråga? Jag skrev följande:

“Om jag fick möjligheten att fråga självaste Tom Cruise en fråga så skulle jag eftersträva ett personligt svar. Min fråga skulle därför lyda ngt liknande som “Om du fick se tillbaka på din långa karriär och välja ett speciellt ögonblick eller höjdpunkt från den, vad skulle det bli? berätta!”

Med det svaret lyckades jag vinna två biljetter till premiären och tog därför lyckligt med mig min kompis Titti. Så tisdagen den 12dec befann vi oss på hötorget på biografen Sergel. Vi kom dit ca 1h innan Tom Cruise skulle anlända och fick gå in och ställa oss i ett VIP-område mittemot all press.

Här har ni lite bilder tagna utanför biografen samt inne på biografen vid röda mattan!

utanfor   utanfor2   vi

jag

På bilderna här nedanför ser ni regissören Christopher McQuarrie som skriver autografer samt skådespelerskan Rosamund Pike. Även Tom Cruise som blir intervjuad! (Totalt var det ca 18st olika tidningar/tv-kanaler/webbsajter som han skulle bli intervjuad av – Mr Popular?)

director   actress   intervju

The BIG MOMENT – Jag och självaste Tom Cruise aka “Tompa

jag_tompa

Här är lite blandade bilder. Fick två filmer signerade – YAY! Sista bilden är från biosalongen när de presenterade filmen.

tompa   autografer   filmen

Det här är ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma! Att “Tompa” var så ödmjuk och trevlig gentemot sina fans hade jag aldrig anat. Han ägnade säkert 1,5h till att skriva autografer – GALET! Allting kändes väldigt overkligt. Kan passa på att nämna att jag inte gillade filmen…!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

UA-33590503-1