Mitt namn är Erik och jag är en stor filmnörd bosatt i Stockholm.

Med ett filmbibliotek på över 800 filmer (en del signerade av regissörer som Quentin Tarantino, Tim Burton, Wes Anderson m.fl.), filmaffischer, gamla filmprylar och en stor samling biobiljetter kan jag med stolthet bära stämpeln “FILMNÖRD”.

Rörliga bilder är något som alltid har varit inspirerande för mig och mitt liv består därför mycket av film. Som yrke har jag därför valt att frilansa som redigerare och genom åren har jag klippt diverse produktioner. I klipprummet handlar det hela tiden om att vara i centrum av skaparprocessen. Där har varje bild sin roll i en större berättelse, vilket jag alltid finner fascinerande.

“Filmfadern” som jag så fint döpt den här bloggen till ska inta handla om mig och mitt jobb utan snarare om film och allt runt omkring det.

  • Om filmfestivaler jag besöker
  • Möten med filmmänniskor
  • Tips på filmer eller coola trailers
  • Senaste filmnyheterna och massa annat skojj!
Film, film, film helt enkelt!

Ni som läser “Filmfadern” får gärna sprida vidare den! Vore kul om den når så många filmälskare som möjligt där ute. Hoppas ni gillar det jag skriver!

Over n out.

 

UA-33590503-1